Hjem/Om våre bidragsytere

Om våre bidragsytere

Kjære framtidige samarbeidspartner

Høybråten og Stovner Idrettslag (HSIL) og Bydel Stovner, Bydel Alna og Foreningen One People har inngått et samarbeid rundt et prosjekt som skal komme samfunnet til nytte.

Líf laga går ut på at ungdom skal samle befolkningen i bydel Stovner og sammen invitere med seg mindreårige enslige flyktninger på asylmottak på lovlig epleslang. Eplene blir så presset til en deilig eplejuice på Askim Frukt- og Bærpresseri. Alt overskudd av inntektene går til Redd Barna, og til deres arbeid med mindreårige på mottak. Vi samarbeider også tett med PRESS som er Redd Barnas ungdomsorganisasjon.

Om navnet Líf Laga (Livets rett)

Líf kommer av Liv (norrønt: Líf) og er navnet på en av de to menneskene som skal overleve Ragnarok i norrøn gudetro. Livtrase er navnet på mannen i dette paret, mens Liv er kona hans. Navnet Liv betyr ganske enkelt «liv», mens Livtrase betyr «den som kjemper for livet». Som et symbol på at alle har livets rett, og rett til gode liv, uansett fortid, valgte vi navnet Líf Laga.

Hva dere får ut av sponsingen?

Sponsoravtale 1

De sponsorene som sponser med kr. 10.000,- til 20.000,- får logoen sin på våre hjemmesider liflaga.no. Logoen blir også trykket på t-skjortene våre - i alt 500 t-skjorter som skal bæres av alle som er med i prosjektet, på annonser, videoer og skriv, samt på alle flygebladene som blir utdelt i prosjektet. Disse blir omtalt som hovedbidragsytere.

Sponsoravtale 2

De sponsorene som sponser med 5.000,- til 10.000 får logoen sin på våre hjemmesider. Logoen blir trykket på t-skjortene våre, i alt 500 t-skjorter som skal bæres av alle som er med i prosjektet, samt på alle flygebladene som blir utdelt i prosjektet.

Mulighet for alle

Kjøp av minst 25 flasker eplejuice til 750,- hver flaske eplejuice koster 30,-. Dette kan være en flott julegave/gave fra ditt/deres firma til samarbeidspartnere og/eller deres ansatte.

Ønsker du å støtte Líf Lagaprosjektet så kan du nå bruke VIPPS.

Vippsnummer: 101868

Prosjektets verdi

Vi skaper møteplasser der alle kan delta - Sosiale møteplasser på tvers av geografiske områder, kjønn, kulturer og bakgrunn - Møteplasser på tvers av alder: Vi ønsker å vise fram mangfoldet i befolkningen og gi bort opplevelser til ungdom på mottak som trenger å føle seg inkludert.

Prosjektet har allerede fått mye positiv oppmerksomhet. Ordføreren i Oslo har allerede meldt seg som plukker, og H.KH. Kronprins Håkon har også sagt at han vil forsøke å besøke prosjektet i løpet av høsten 2017.

For spørsmål angående sponsing ta kontakt med oss gjennom Sara Alexandra Krüger i HSIL på e-post: hsil@hsil.no