Hjem/Tolv
Banner

I 2019 skal etikettene på 12.000 flasker Lìf laga preges av 12 forskjellige norske kunstnere, fotografer og illustratører. De bidrar med egne verk på etiketten.

Felles for alle bidragsyterne er at de har et markant ståsted enten i forbindelse med Groruddalen, og/eller er meningsbærere om viktige sosiale temaer som handler om å bringe mennesker sammen i troen på en felles positiv fremtid.

Konseptet:
Det blir 1000 flasker i 0,33 liter fra hver bidragsyter som skal lanseres hver for seg gjennom alle de 12 månedene i 2019. I tillegg vil det lages 1200 0,7 liters flasker som en egen kunstsamling. Disse 1200 0,7 liters flaskene selges som hele kasser der alle de 12 forskjellige etikettene er med, som et samleobjekt. Altså blir det lansert 1000 0,33 liters flasker og 100 0,7 liters flasker med egen etikett i januar, det samme i februar osv. Alle lanseringene vil foregå på Stovner Bibliotek og på Stovner Senter. Mer informasjon kommer...

Samlingen på tolv 0,7 flasker vil koste 1200 kroner og kan forhåndsbestilles på mail: gylder@liflaga.no.

Thomas Drefvelin er en av bidragsyterene til "TOLV". Hans bidrag vil bli presentert i februar 2019, men vi tyvstarter med dette fine bidraget som Tomas lagde til Redd Barnas interaktive undervisningsprosjekt på nett. Der bidro han med denne fine illustrasjonen som er knyttet til Líf laga i dette prosjektet. Se video fra Redd Barna her.

Tomas Drefvelin

Januar

Februar

Mars

April

Mai

Juni

Juli

August

September

Oktober

November